Irene Oestrich_

kognitivpsykoterapi.dk

Irene Henriette Oestrich er ansvarshavende og leder af Center for Kognitiv Terapi ApS (CKT). Frederiksberg. CKT tilbyder effektiv psykoterapi til mennesker med forskellige psykologiske problemstillinger, coaching i forbindelse med livs- og arbejdsproblemer, supervision af kognitive terapeuter og feed-back på egen stil til specialistuddannelsen.


Irene er uddannet cand.psych.aut., Ph.D og adj. professor samt specialist i kognitiv terapi og supervision.  Desuden er hun specialpsykologuddannet i psykiatrien.  Hun har mange års erfaring med behandling af en række psykiske lidelser og har gennem årene uddannet mange specialister og været chefpsykolog siden 1995.

 

Irene har -i sin indsats overfor mennesker med psykiske lidelser- altid været patientens fortaler og altid været engageret i at gøre psykologisk behandling mere tilgængelig for dem, der har brug for det.

 

Irene har siden 1976 været ansat i sundhedssektoren. Fra 1995-2000 chefpsykolog på Roskilde Amtssygehus Fjorden, fra 2000-2012 centerleder af Center for Kognitiv Terapi, Sankt Hans Hospital, fra 2010-2016  projektleder og leder af Skolen for Kognitiv Adfærdsterapi – senere Skolen for Evidensbaseret Terapi, Region Hovedstadens Psykiatri. Fra 2016 chefpsykolog ved Psykiatrisk Center Frederiksberg. Hun har gennem mange år været ansvarshavende for kurser I kognitiv terapi og supervision samt udviklet modellen for kognitiv coaching og forsket I implementering af kognitive metoder og kompetenceudvikling.

 

Særlige opgaver har omfattet en række foredrag i såvel faglige som mere offentlige sammenhænge. Irene har jævnligt deltaget i TV udsendelser f.eks. med BS i Recepten på lykke og i Sundhedsmagasinet.

 

Irene underviser såvel herhjemme som i udlandet. Tidligere har hun været formand for SAKT (Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi), præsident for EABCT (European Association of Behavioural and Cognitive Therapies) og er forfatter til en række artikler og bøger.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Kontakt: Send en henvendelse til Irene ved at fylde formularen nedenfor.

kognitivpsykoterapi.dk :: Center for Kognitiv Terapi ApS :: Irene Oestrich :: Uraniavej 14, 1878 Frederiksberg C :: Email: info@kognitivpsykoterapi.dk