Irene Oestrich_

kognitivpsykoterapi.dk

Irene Henriette Oestrich er uddannet cand.psych.aut. Ph.D og adj. Professor emiritus samt specialist i kognitiv terapi og supervision.  Desuden er hun specialpsykolog uddannet i psykiatrien.  Hun har mange års erfaring med behandling af en række psykiske lidelser og har gennem årene uddannet mange specialister.

 

Irene har siden 1976 været ansat i sundhedssektoren. Fra 1995-2000 chefpsykolog på Roskilde Amtssygehus Fjorden, fra 2000-2012 centerleder af Center for Kognitiv Terapi, Sankt Hans Hospital, fra 2010-2014 projektleder og leder af Skolen for Kognitiv Adfærdsterapi, Region Hovedstadens Psykiatri. Herefter har hun været chefpsykolog på Psykiatrisk Center Frederiksberg og nu senior konsulent på Psykiatrisk Center Sankt Hans.

 

Irene har opbygget Region Hovedstadens specialist uddannelser i Kognitiv Psykoterapi og hun har været supervisor i en række institutioner, udviklet modellen for kognitiv coaching og forsket i implementering af kognitive metoder og kompetenceudvikling. Hun har undervist praktiserende læger og Rigspolitiets efterforskere.

 

Særlige opgaver har omfattet en række foredrag i såvel faglige som mere offentlige sammenhænge.  Irene har deltaget i en TV udsendelse med BS, Recepten på lykke.  Irene underviser såvel praktiserende læger som Rigspolitiets efterforskere.

 

Hun deltager fortsat aktivt med indlæg på internationale kongresser.

 

Tidligere har hun været formand for SAKT (Selskab for Adfærds og Kognitiv Terapi), præsident for EABCT (European Association of Behavioural and Cognitive Therapies) og er forfatter til en række artikler og bøger i kognitiv terapi.

 

 

Kontakt: Send en henvendelse til Irene ved at fylde formularen nedenfor.

Påkrævet

Påkrævet

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Påkrævet

Påkrævet

kognitivpsykoterapi.dk :: Center for Kognitiv Terapi ApS :: Irene Oestrich :: Uraniavej 14, 1878 Frederiksberg C :: Email: info@kognitivpsykoterapi.dk